DETAILED NOTES ON خطرات بیماری زونا

Detailed Notes on خطرات بیماری زونا

Detailed Notes on خطرات بیماری زونا

Blog Article

آیا موافق معرفی متخصصین مورد تایید در حوزه های مختلف (روانشناسی، پزشکی، تغذیه، تناسب اندام) در بخش کلینیک های سایت هستید؟

لازم به ذکر است که ویروس فقط از زمانی فعال است که تاول‌ها برای اولین بار ظاهر می‌شوند و در نهایت وقتی خشک و پوسته می‌شوند. انتقال ویروس، قبل از این که تاول‌ها شکل بگیرند یا بعد از فرم پوسته شدن امکان‌پذیر نیست.

شخص تصور می‌کند که شخصی قصد آزار و صدمه رساندن به او را دارد.

در صورت تماس با افراد مستعد، باید بثورات پوشانده شود تا خطر انتقال آن کاهش یابد.

بیماری شینگلز خطرناک نیست، اما ممکن است بسیار دردناک باشد. در حالی که واکسن‌ها خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهند، درمان به‌موقع می‌تواند دوره‌ی بهبودی را کوتاه‌تر کرده و از بروز عوارض جانبی جلوگیری ‌کند.

همچنین ممکن است در جستجوی خون نیاز به آزمایش خون داشته باشند. این کار می‌تواند مشخص کند که آیا فرد تا به حال در معرض این ویروس قرار گرفته‌ است یا خیر. ​

مهم است فردی که دچار زونا است، از تماس با این افراد اجتناب کند:

درمان کوتاه‌مدت پس از شروع علائم می‌تواند به کاهش مدت و شدت عفونت کمک کند. ​این امر به ویژه برای افراد بالای ۶۰ سال و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مهم است، زیرا زونا می‌تواند خطر بروز عوارض جدی را افزایش دهد. ​اگر جوش به گسترش خود به قسمت‌های دیگر بدن ادامه دهد و یا علائم دیگری مثل تب بالا بروز پیدا کند، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

پوسته‌ها معمولاً بعد از گذشت چند هفته از بین می‌روند و بثورات زونا نیز بعد از تقریباً دو تا چهار هفته از بین خواهند رفت. اگرچه این مورد غیر معمول است، ولی در برخی از بثورات شدید، تغییر رنگ پوست یا زخم شدن پوست امکان پذیر است.

آنها همچنین ممکن است به جلوگیری از عوارض احتمالی که گاهی با زونا روبرو می‌شوند، کمک بیماری زونا تا چه مدت واگیردار است کنند.

مجله پزشکی درمانکده / سلامت روان / اختلال‌ها و بیماری‌های روان / اختلال شخصیت پارانوئید چیست؟ آیا این اختلال قابل درمان است؟

۱۰ علامت اختلال شخصیت پارانوئید + علل ابتلا و روش های درمان اختلالات و بیماری های روانسلامت روان ۱۰ علامت اختلال شخصیت پارانوئید + علل ابتلا و روش های درمان

همچنین تصور می‌شود عوامل استرس‌زا و عوامل روانی احتمالاً در ایجاد زونا نقش عمده‌ای را دارند و شاید این عارضه نتیجه اثرات زیان بار استرس بر سیستم ایمنی و سلامتی فرد باشد.

بسیاری از حکام مستبد، به پارانویا مبتلا بوده‌اند. برای مثال استالین نمونه بارزی از شخص پارانویا بوده‌است. با اینکه استالین دائماً دچار توهم توطئه علیه خودش بود، این مورد می‌تواند سؤال خوبی را به وجود بیاورد. استالین، در واقع دشمنان زیاد داشت اما در عین حال دچار توهم توطئه هم بود و فکر می‌کرد اطرافیانش دائماً مشغول دسیسه چینی علیه او هستند.

Report this page